Zoeken naar mijn vrouw buiten

Uw zoekactie voor mijn vrouw buiten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, gezelligheid, sauna, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, festival, schaatsen, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, geen gierigaard, niet roker. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw, slank/normaal gebouwd 50/60j die ook nog wat wil genieten v h leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet, reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt vrouw
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaren… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt vrouw
Enkel volslank!! 34 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Gespierde man 34j 188 cm groot
Hey Dames, Ben een gespierde en goed uitziende man die enkel date Met volslanke tot erg volle vrouw. Whatsapp of bel: nul, vier, zeven, twee, twee, drie, zes, vier, vier, vier  

Gespierde man 34j 188 cm groot
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ben je optimistisch, eerlijk, grappig, openhartig, intelligent, vertrouwelijk,... Kortom een positief ingestelde vrouw die houdt van wellness, zon-zee-strand, uitstapjes/reisjes, uiteraard intimiteit en nog veel meer... dan zoek ik jou. Ik ben een happy single man, verzorgd, hoog opgeleid, jong uitziend, stevig gebouwd [plussize], gbbs, niet roker, fin.gezond, vlot in de omgang en van regio Oostende. Fwb, lat, vaste relatie zijn mogelijk. Ik kijk uit naar een leuke reactie met foto.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden vrouw !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Marc 44 jaar Antwerpen - Boom
Dagelijkse sleur doorbreken ?
Hallo Welke leuke dame of meid is de dagelijkse sleur ook beu en wil mij deze avond vergezellen naar club bouddha in boom ? Ik trakteer u graag op de inkom , niets moet maar alles mag . Ik ben een nette en zeer vrouwvriendelijke gast van 46 , slank , en sportief met mooi geschoren speeltje van 20/5 ! No fake Wie heeft interesse?  

Dagelijkse sleur doorbreken ?
Lieve man 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Waar zijn ze ,bestaan ze wel ? Of alles fake hier ? mag over heel belgie
Hoi , ik ben een zeer lieve vrouwvriendelijke man en zoek een volle tot zeer volle vrouw ,ouderdom is van geen belang,mag heel oud zijn ook , zolang je nog maar wil genieten, want dit staat bij mij centraal een vrouw doen genieten , zijn er alleenstaande of weduwen of vrouw van koppel die durven en een leuk voorstel hebben , laat maar snel horen , mag over heel belgie ben benieuwd  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die geil staat en graag een stevige pik in haar kutje voelt. Ikzelf ben 1m82, slank en groot geschapen. Intiem geschoren en met weinig lichaamsbeharing. Ik lik graag een poesje dat verlangend is... graag laat ik je ook alle hoeken van de kamer zien tijdens verschillende neukstandjes... Ik ben een zeer verzorgde man, alles is in orde en netjes... Geen extremen of brutaliteiten, ik ben aangenaam in de omgang en hou alles respectvol en discreet. Graag hoor ik meer van je!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10